Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling naar ons retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar Lieve Bengels zijn voor uw eigen rekening.

Wilt u een product retour sturen?
– Het product dient onbeschadigd te zijn
– Het product dient met alle geleverde toebehoren retour te worden gezonden
– Het product dient in de originele staat en verpakking retour te worden gezonden

Verpak het product weer in een stevige/goede verpakking voor het retour zenden.
Vermeld op het pakket onze gegevens;
Lieve Bengels
Johanna Naberhage 22
8302 WP Emmeloord

Stuur vervolgens een mail naar info@lievebengels.nl met hierin uw ordernummer. Zo weten wij dat er een pakket onderweg is en u een product wilt retourneren.

Frankeer het pakket voldoende en breng het naar een PostNL pakketpunt, de kosten van de retourzending zijn voor uw eigen rekening.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@lievebengels.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen